Πίσω στο: ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

RM-03 LINE & GSM

Κωδικός προϊόντος: 400001
Εκτύπωση
RM-03

Τιμή (Τεμ.):  62 €

RM-03
RM-03
Αναλυτική περιγραφή λειτουργίες RM-03
Περιγραφή

RM-03 LINE & GSM


Τηλεχειρισμός τηλεφωνικής γραμμής ή κινητού τηλεφώνου .

Η κάρτα  ( πλακέτα κίτ)  RM-03 είναι δέκτης τόνων DTMF για τον τηλεχειρισμό 3 καναλιών με σύνδεση σε σταθερή τηλεφωνική γραμμή ή κινητού τηλεφώνου ..
Γλιτώστε χρόνο & χρήμα μηδενίστε τις αποστάσεις μόνο με ένα τηλεφώνημα .

 

Γενική περιγραφή
Η κάρτα RM03 είναι ένα ηλεκτρονικό υποσύνολο για υλοποίηση τηλεχειρισμού 3 καναλιών μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή κινητού τηλεφώνου με χρήση τόνων DTMF. H RM03 ΔΕΝ είναι τελική συσκευή, προορίζεται για ενσωμάτωση από επαγγελματίες στο δικό τους προϊόν καθώς και για ραδιοερασιτεχνική χρήση με εφαρμογές τηλεχειρισμού στο σταθμό βάσης ή τον αναμεταδότη.

 

Ενδεικτικές εφαρμογές συσκευών ψύξης θέρμανσης χώρων .

 

Χαρακτηριστικά

* το κινητό τηλέφωνο πρέπει να έχει λειτουργία αυτόματης απάντησης κλήσης όταν έχουν συνδεθεί τα ακουστικά με μικρόφωνο (handsfree)

 

Περιγραφή λειτουργιών
Συνδέουμε την RM03 με τηλεφωνική γραμμή ή/και με κινητό τηλέφωνο (στην υποδοχή του handsfree). Ρυθμίζουμε τον κωδικό εισόδου και τον αριθμό κουδουνισμών στα dip switches. Ενεργοποιούμε την αυτόματη απάντηση στο κινητό τηλέφωνο.

Τροφοδοτούμε με 12Vdc, οι έξοδοι (ρελέ) είναι σε κατάσταση OFF.
Καλούμε την συνδεδεμένη τηλεφωνική γραμμή και μετά τον προκαθορισμένο αριθμό κουδουνισμών η RM03 θα απαντήσει στην κλήση με ένα μακρύ ήχο beep. Πληκτρολογούμε την 4-ψήφια εντολή. Η RM03 αλλάζει την κατάσταση των εξόδων και παράγει τους σχετικούς ήχους επιβεβαίωσης. Υπάρχουν εντολές για ενεργοποίηση, απενεργοποίηση ή στιγμιαία ενεργοποίηση (ON, OFF, PULSE) των εξόδων καθώς και 2 εντολές αναφοράς κατάστασης των εξόδων και της ψηφιακής εισόδου.

Για χειρισμό μέσω του συνδεδεμένου κινητού τηλεφώνου, καλούμε, περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η σύνδεση, πληκτρολογούμε την 4-ψήφια εντολή και ακούμε τους ήχους επιβεβαίωσης.

 

---- Για αναλυτικές πληροφορίες ανοίξτε το Word --

PR REMOT RM03

 

 RM 03 REMOT


Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ