Το καλάθι σας  

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Δευτέρα, 10/12/2018

Το καλαθι σας ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και προσφορές.

Προϊόντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 επισκέπτες και κανένα μέλος

PR PROTERGIA

 DVR CAMERA OUT

RM-03

RM03 Τηλεχειρισμός 3 καναλιών

 

 PR DMR 1

Icom IC-U82

Κωδικός προϊόντος: 1-57
Εκτύπωση
Icom IC-U82

Τιμή (Τεμ.):  Μη διαθέσιμο

Περιγραφή Icom IC-U82

Η Icom παρουσιάζει με περηφάνια τους πανίσχυρους φορητούς πομποδέκτες της VHF και UHF αντίστοιχα, IC-V82 και IC-U82. Ο IC-V82 αποδίδει ισχύ 7W και μπορεί να δεχτεί την προαιρετική πλακέτα UT-118 για εξαιρειτκά ψηφιακά αποτελέσματα. 
Ο IC-V82 είναι πομπδέκτης στις VHF συχνότητες (144-146MHz) ενώ ο IC-U82 στις UHF (430-440 MHz).

Ισχύς εξόδου 7W

Ο IC-V82  είναι εφοδιασμένος με μια καινούργια υψηλής απόδοσης MOS-FET. Χρησιμοποιώντας το πακέτο μπαταρίας, που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, διασφαλίζεται η λειτουργία στα 7W. Επίσης παρέχονται οι επιλογές των 4W και 0.5W για εξοικονόμιση ενέργεια.

Εύκολο στη χρήση

Ο IC-V82 είναι σχεδιασμένο τόσο για προχωρημένους όσο και για αρχάριους ραδιοερασιτέχνες, ειδικά για όσους αρέσκονται στο να έχουν ένα πομποδέκτη με εύκολο και έξυπνο χειρισμό.

Λειτουργία DTMF και pager
Ο IC-V82 διαθέτει 16 DTMF κανάλια μνήμης για απομακρυσμένο έλεγχο ενός repeater. Κάθε DTMF μνήμη καναλιού μπορεί να αποθηκευθεί με όνομα μεγέθους 24ων χαρακτήρων. Η προαιρετική πλακέτα αποκωδικοποίησης UT-108 υποστηρίζει λειτουργίες pager και code squelsh.

Ανθεκτική κατασκευή
Ο IC-V82 συνδυάζει με μοναδική επιτυχία την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την αντοχή στη φθορά του χρόνου. Με το κλείδωμα ασφαλείας της μπαταρίας αυξάνεται η αντοχή του στους κραδασμούς.

Περιστρεφόμενο κουμπί και πλήκτρα up/down 
Η ένταση και η επιλογή των καναλιών μπορεί να γίνει από το περιστρεφόμενο εύχρηστο κουμπί που βρίσκεται στο επάνω μέρος του πομποδέκτη ή με τα πλήκτρα up/down στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου του.

Αλφαρουμενική οθόνη
Η μεγάλη, βελτιωμένη και ευανάγνωστη οθόνη του IC-V82 επιτρέπει την καθαρή ένδειξη των πληροφοριών. Ονόματα καναλιών, συχνότητες λειτουργίας, αριθμοί μνήμης και πολλά άλλες ενδείξεις φαίνονται ευδιάκριτα, ενώ ένα διακριτικό εικονίδιο s-meter υποδεικνύει την ισχύ του σήματος.

207 κανάλια μνήμης
Ο IC-V82 διαθέτει συνολικά 207 κανάλια μνήμης, συμπεριλαμβανόμενων 200 κανόνικές μνήμες, 6 scan edges και 1 call channel. Η κατέυθυνση offset και ο τόνος της συχνότητας για την πρόσβαση του repeater είναι προγραμματίσημα για κκάθε κανάλι ξεχωριστά. Γαι ευκολότερη αναγνώριση μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 5 χαρακτήρες για την ονομασία του κάθε καναλιού.

Σύστημα Dynamic Memory Scan (DMS)
Το DMS χωρίζει τα κανονικά κανάλια μνημών σε 10 γκρουπάκια, από το Α έως το J και εξασφαλίζει εύκολη και ξεκούραστη επιλογή καναλιών. Το DMS επιτρέπει να σκαναριστεί η επιθυμητή επιλεγμένη τράπεζα, με πολύ τρόπο.


CTCSS και DTCS tone squelsh 
Οι τόνοι CTCSS και DTCS ενσωματώθηκαν στο IC-V82 για αθόρυβο stand-by και πρόσβαση στον reapeater. Διαθέσιμα είναι επίσης το pocket beep και το tone scan. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της ψηφιακής πλακέτας UT-118

Προαιρετική ψηφιακή πλακέτα UT-118. 
Η προαιρετική ψηφιακή μονάδα UT-118, υποστηρίζει ψηφιακή κωδικοποίηση φωνής D-STAR και slow data πικοινωνία. 

Κλήση Callsign
Στις ψηφιακές διαμορφώσεις το callsign και το callsign της λήψης περιλαμβάνονται σε κάθε μετάδοση. Το callsign squelsh επιτρέπει να επιλεχθεί η εισερχόμενη κλήση, ενώ επιπλέον δέχεται callsigns που αποθηκεύονται αυτόματα στη μνήμη.

Εναλλαγή θέσης με εξωτερικό δέκτη GPS
Πληροφορίες της θέσης μπουρούν να εναλλαχθούν με άλλους σταθμούς όταν ο IC-V82 συνδεθεί με εξωτερικό δέκτη GPS (NMEA 0183 format). Όταν η συσκευή λήψης συνδεθεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή (απαραίτητο το position mapping software) είναι δυνατή η παρακολούθηση της θέσης.

Ψηφιακά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Short data message 20 χαρακτήρων
Ψηφιακό Code squelsh
Επικοινωνία EMR
Ψηφιακό pocket beep
Stand-by beep

Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
      

PR PACET RS 589

  
     pr gps tracker