Το καλάθι σας  

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τρίτη, 18/06/2019

Το καλαθι σας ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και προσφορές.

Προϊόντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 278 επισκέπτες και κανένα μέλος

DVR CAMERA OUT
                                   RM-03  

Anytone-AT-D868UV-12

DMR V/U

Diamond-SRH-805S
  
 

Icom IC-U82

Κωδικός προϊόντος: 1-57
Εκτύπωση
Icom IC-U82

Τιμή (Τεμ.):  Μη διαθέσιμο

Περιγραφή Icom IC-U82

Η Icom παρουσιάζει με περηφάνια τους πανίσχυρους φορητούς πομποδέκτες της VHF και UHF αντίστοιχα, IC-V82 και IC-U82. Ο IC-V82 αποδίδει ισχύ 7W και μπορεί να δεχτεί την προαιρετική πλακέτα UT-118 για εξαιρειτκά ψηφιακά αποτελέσματα. 
Ο IC-V82 είναι πομπδέκτης στις VHF συχνότητες (144-146MHz) ενώ ο IC-U82 στις UHF (430-440 MHz).

Ισχύς εξόδου 7W

Ο IC-V82  είναι εφοδιασμένος με μια καινούργια υψηλής απόδοσης MOS-FET. Χρησιμοποιώντας το πακέτο μπαταρίας, που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, διασφαλίζεται η λειτουργία στα 7W. Επίσης παρέχονται οι επιλογές των 4W και 0.5W για εξοικονόμιση ενέργεια.

Εύκολο στη χρήση

Ο IC-V82 είναι σχεδιασμένο τόσο για προχωρημένους όσο και για αρχάριους ραδιοερασιτέχνες, ειδικά για όσους αρέσκονται στο να έχουν ένα πομποδέκτη με εύκολο και έξυπνο χειρισμό.

Λειτουργία DTMF και pager
Ο IC-V82 διαθέτει 16 DTMF κανάλια μνήμης για απομακρυσμένο έλεγχο ενός repeater. Κάθε DTMF μνήμη καναλιού μπορεί να αποθηκευθεί με όνομα μεγέθους 24ων χαρακτήρων. Η προαιρετική πλακέτα αποκωδικοποίησης UT-108 υποστηρίζει λειτουργίες pager και code squelsh.

Ανθεκτική κατασκευή
Ο IC-V82 συνδυάζει με μοναδική επιτυχία την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την αντοχή στη φθορά του χρόνου. Με το κλείδωμα ασφαλείας της μπαταρίας αυξάνεται η αντοχή του στους κραδασμούς.

Περιστρεφόμενο κουμπί και πλήκτρα up/down 
Η ένταση και η επιλογή των καναλιών μπορεί να γίνει από το περιστρεφόμενο εύχρηστο κουμπί που βρίσκεται στο επάνω μέρος του πομποδέκτη ή με τα πλήκτρα up/down στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου του.

Αλφαρουμενική οθόνη
Η μεγάλη, βελτιωμένη και ευανάγνωστη οθόνη του IC-V82 επιτρέπει την καθαρή ένδειξη των πληροφοριών. Ονόματα καναλιών, συχνότητες λειτουργίας, αριθμοί μνήμης και πολλά άλλες ενδείξεις φαίνονται ευδιάκριτα, ενώ ένα διακριτικό εικονίδιο s-meter υποδεικνύει την ισχύ του σήματος.

207 κανάλια μνήμης
Ο IC-V82 διαθέτει συνολικά 207 κανάλια μνήμης, συμπεριλαμβανόμενων 200 κανόνικές μνήμες, 6 scan edges και 1 call channel. Η κατέυθυνση offset και ο τόνος της συχνότητας για την πρόσβαση του repeater είναι προγραμματίσημα για κκάθε κανάλι ξεχωριστά. Γαι ευκολότερη αναγνώριση μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 5 χαρακτήρες για την ονομασία του κάθε καναλιού.

Σύστημα Dynamic Memory Scan (DMS)
Το DMS χωρίζει τα κανονικά κανάλια μνημών σε 10 γκρουπάκια, από το Α έως το J και εξασφαλίζει εύκολη και ξεκούραστη επιλογή καναλιών. Το DMS επιτρέπει να σκαναριστεί η επιθυμητή επιλεγμένη τράπεζα, με πολύ τρόπο.


CTCSS και DTCS tone squelsh 
Οι τόνοι CTCSS και DTCS ενσωματώθηκαν στο IC-V82 για αθόρυβο stand-by και πρόσβαση στον reapeater. Διαθέσιμα είναι επίσης το pocket beep και το tone scan. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της ψηφιακής πλακέτας UT-118

Προαιρετική ψηφιακή πλακέτα UT-118. 
Η προαιρετική ψηφιακή μονάδα UT-118, υποστηρίζει ψηφιακή κωδικοποίηση φωνής D-STAR και slow data πικοινωνία. 

Κλήση Callsign
Στις ψηφιακές διαμορφώσεις το callsign και το callsign της λήψης περιλαμβάνονται σε κάθε μετάδοση. Το callsign squelsh επιτρέπει να επιλεχθεί η εισερχόμενη κλήση, ενώ επιπλέον δέχεται callsigns που αποθηκεύονται αυτόματα στη μνήμη.

Εναλλαγή θέσης με εξωτερικό δέκτη GPS
Πληροφορίες της θέσης μπουρούν να εναλλαχθούν με άλλους σταθμούς όταν ο IC-V82 συνδεθεί με εξωτερικό δέκτη GPS (NMEA 0183 format). Όταν η συσκευή λήψης συνδεθεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή (απαραίτητο το position mapping software) είναι δυνατή η παρακολούθηση της θέσης.

Ψηφιακά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Short data message 20 χαρακτήρων
Ψηφιακό Code squelsh
Επικοινωνία EMR
Ψηφιακό pocket beep
Stand-by beep

Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
      

PR PACET RS 589

 
                 FB DVR OUT     pr gps tracker