Το καλάθι σας  

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τρίτη, 18/06/2019

Το καλαθι σας ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και προσφορές.

Προϊόντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 271 επισκέπτες και κανένα μέλος

DVR CAMERA OUT
                                   RM-03  

Anytone-AT-D868UV-12

DMR V/U

Diamond-SRH-805S
  
 

Icom IC-E7

Κωδικός προϊόντος: 1-54
Εκτύπωση
Icom IC-E7

Τιμή (Τεμ.):  Μη διαθέσιμο

Περιγραφή
Icom IC-E7

Η Icom σας παρουσιάζει με χαρά τον IC-E7.
Με στυλάτο συμπαγές και ελαφρή σώμα. Ο IC-E7 είναι αρκετά μικρός για να τον κουβαλήσετε οπουδήποτε κάθε στιγμή και καλύπτει τη διεδομένη ζώνη των 144MHz και 430/440MHz για επικοινωνία μικρής εμβέλειας και λειτουργία με αναμεταδότη. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα λήψης ευρέως φάσματος καλύπτοντας από FM, αναλογική TV (TV audio) και άλλες χρήσιμες επικοινωνίες. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία Ιόντων-Λιθίου παρέχει μαγάλη διάρκεια ζωής για εκτενή χρήση.

Εξαιρετικά συμπαγές σώμα
Ο IC-E7 είναι 47(W) x 81(H) x 28(D) mm και ζυγίζει μόλις 160g. Το ελαφρύ συμπαγές του σώμα είναι εύκολο να μεταφερθεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Δυνατότητα ευρείας λήψης
Ο IC-E7 αποδίδει ένα οικονομικό 1.5W σε 2m band και 1.0W σε 70cm band. Ο δέκτης ευρέως φάσματος που περιλαμβάνει, καλύπτει από 0.495MHz έως 999.990MHz σε FM, WFM και AM modes. Μπορείτε να ακούσετε FM, αναλογική τηλεόραση (ΤV audio) και άλλες χρήσιμες επικινωνίες. Επιπλέον, τα τηλεοπτικά κανάλια και οι σταθμοί που εκπέμπουν σε sort wave μπορούν να προγραμματιστούν.

Standard μπαταρία Ιόντων Λιθίου και επιτραπέζιος ταχυφορτιστής 
Με τον IC-E7 παρέχεται μπαταρία χωρητικότητας 1800mAh, τύπου BP-243. Αυτή αποδίδει 20 ώρες* λειτουργίας ή 15 ώρες συνεχόμενης λήψης. Ο παρεχόμενος ταχυφορτιστής BC-164 φορτίζει την BP-243 σε 3 ώρες περίπου.
* Tx:Rx:Stand-by =5:5:90

Στυλάτος σχεδιασμός και απλές λειτουργίες
Ο σχεδιασμός του IC-E7 βασίστηκε στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Έτσι, καθώς ένας περιορισμένος αριθμός κουμπιών παρέχει εύκολο και γρήγορο χειρισμό, το μεταλλικό κουμπί συντονισμού στο επάνω μέρος του πομποδέκτη δίνει στο IC-E7 μια στυλιστική εμφάνιση που δεν έχει ξαναυπάρξει σε κανένα άλλο Ham πομποδέκτη.

Συνολικά 1250 αλφανουμερικές μνήμες καναλιών
Ο IC-E7 διαθέτει 1000 regular channels, 50 band scan edges και 200 auto memory write channels. Τα κανάλια regular memory μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε 18 memory banks (μέγιστο 100 κανάλια ανά τράπεζα). Όταν ονομαστούν τα κανάλια και οι τράπεζες με τα 6-ψήφια γράμματα και αριθμούς ο IC-E7 μπορεί να εμφανίσει αυτά τα ονόματα. 

Πολλαπλές λειτουργίες σκαναρίσματος
Ο IC-E7 υποστηρίζει 10 τύπους σκαναρίσματος για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση: 

•Bank link scan
Το bank link scan παρέχει δυναμική σάρωση μνήμης. Μπορείτε να δείτε την ένδειξη bank link on/off for για κάθε τράπεζα μνήμης και σκανάρει μόνο τα απασχολημένα κανάλια απο τις επιλεγμένες τράπεζες. 

•Auto memory write scan
Το auto memory write scan είναι ένας βολικός συνδιασμός της σάρωσης και της ταυτόχρονης εγγραφής των καναλιών στη μνήμη. Η λειτουργία αποθηκεύει αυτόματα τις εντοπισμένες συχνότητες και modes σε μια αυτόματα εγγράψιμη τράπεζα μνήμης. Μπορείτε να ελέγξετε τα καταχωρημένα κανάλια αργότερα και να τα μεταφέρετε στα regular channels με αλφανουμερικά ονόματα. 

•Άλλοι τύποι σκαναρίσματος 
- Full scan.
- Selected band scan.
- Programmed scan.
- Bank scan.
- Memory scan.
- Skip scan.
- Priority scan.
- Tone scan.

Λειτουργία φίμωσης τόνου DTCS και CTCSS
Οι CTCSS and DTCS τόνοι χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία με repeater ή για τη φίμωση τόνου, καθώς και για την σήμανση τσέπης (pocket beep) όταν απαιτείται αθόρυβη αναμονή. Το pocket beep ειδοποιεί τον χρήστη με ένα ήχο όταν ο πομποδέκτης ΄δεχτεί σήμα που περιλαμβάνει ένα προκαθορισμένο τόνο.


Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
      

PR PACET RS 589

 
                 FB DVR OUT     pr gps tracker